Şimdi 3 senelik bir ilişkim var. Yakın zamanda çok emek verdiğim bir işten para kazanmaya başladım. Bu süreçte gerçekten hırs yaptım ve neredeyse tüm günümü bilgisayar başında geçirir oldum. Kız arkadaşıma yeterince zaman ayıramadım, bu konuda haklı.
Ama işler yoluna girdikten sonra tartışmalar başka bir boyuta geçti. Önce ilgisizsin dedi, sonra yapmacıksın, para için yaşıyorsun gibi şeyler söylemeye başladı. Bugün oturup konuşmaya çalıştım ama şaka gibi, konu resmen ana yerden koptu gitti.
Bu arada sanki para kazanmamı istemiyor. Direkt yüzüme söylemiyor ama alttan alta yapma bu işi diyor. (İş tamamen legal bu arada.) Hatta annem ne derse o olur diyerek konuyu iyice başka yerlere çekti.
Ben sadece emek verdiğim bir şeyin karşılığını almaya başladım. Evet, biraz gözüm döndü, kabul ediyorum. Ama kimseye zarar vermedim. Şimdi kafam çok karışık
Şakasız, gerçekten ben mi değiştim, yoksa o mu benim bir şeyler başarmamdan rahatsız oluyor?
Sizce bu iş nereye gidiyor? Ayrılmak mı istiyor, yoksa sadece korkuyor mu? Ben mi haksızım? 3 senedir ciddi bir sorun bile yaşamadık hep göz ardı etti..
metin biraz yapmacık samimiyetsiz gelebilir kafam dağınık olduğundan aiden yazdırıp düzenledim