Hocam ben Fi+-verr 'dayım top rated pro seller olarak iş yapıyorum.. Oraya komisyon ödüyorum ama dijital pazarlama adına tek bir kuruş harcamadım.. Çok şükür aylık ve yıllık bazda önemli ölçüde iş alıyorum.. Top rated pro olduğum için de ajanslara yakın bütçelerde iş alıyorum ben.. Dijital pazarlama uzmanı değilim ama hizmet vereceğin alanlarda anahtar kelime rekabetine tıklama başına maliyetlere bak derim.. Yani tıklama başı maliyetler de euro cinsinde olacağı için 10.000 Euro'yu çok çabuk yakabilirsin..
Müşterinin esas baktığı şey portfolyo ve tecrübedir.. Ben 2018'den bu yana oradayım 400 tane proje tamamlamışım.. Benim ajans sitesi kurmam 1 haftamı almaz yukarıda bir arkadaş yazmış ajans işi ekip işidir diye.. Katılıyorum yani senin bir ajans logosu koyman işi çözmez..
Bak ben oradaki profilimin gücü ile ajansımın sitesini hazırlasam ( Yakın zamanda yapıcam) kendimi ve Fi+-ver'daki profilmi de eklesem founder of agency diye ben vereceğim reklamlardan sonuç alırım.. Sebebi ise GÜVEN..
Ama yine de istediğim fiyata satamam çünkü reklama çıkıyorum.. Müşteri eğer referans ile ayağına gelirse o zaman istediğin fiyata satarsın..
ÖZETLE: Ben pazarlama bütçesinin az olduğunu düşünüyorum.. Onun dışında da senin bireysel tecrübenin de az olduğunu düşünüyorum ama girişim girişimdir denersin yanılırsın veya kısmetlisindir bir şekilde tutturursun.. Yine de girmeden Google ADS, Meta vb platformlarda anahtar kelime analizini ve maliyetlerini yapmanı öneririm balıklama dalma derim..
Yolun açık olsun..