Düzenli hit akışı olan bir siteniz olursa kazanç sağlamanız evet dediğiniz gibi olağan, Affilate kısmına gelirsek kazancı düşük değil gerçekten bol ürün sattırma şansı olan insanlar güzel paralar kazanıyorlar
İngilizce kısmına gelirsek, çoğu kişi ingilizce site önerir fakat bu önerenlerin bile bir kısmı sadece önerir kendine almanca site yapar ve insanlar almanca içerikli sitelere yönelsin istemezler
Adsense ya da benzer platformlardan güzel para kazanmanın 2 tip yolu vardır, bunlardan biri eğer çeşitli kaynaklardan hit çekip sitenizi sürekli besleyeceğinize inanıyorsanız sektörel sitelerdir, hiti google size direkt yollamaz siz sağdan soldan sitenizle etkileşime girecek gerçek hit çekip sitenize bir değer katmanız lazım
Diğer yöntem ise yüklü miktar içerikle sürümden hit çekme ile oluyordu, forumda olsun ya da çeşitli yerlerde geçmişte büyük kazanan insanların büyük çoğunluğu spam içerikli sitelerle kazandılar, spam da öyle dandik tarzda değil gerçekten bilgi veren sitelerdi ve burada spam olan tek şey içeriğin çok olmasıydı, bu sitelere örnek olarak ; firma rehberleri, telefon numarası sorgulama, adres rehberleri, ürün bilgilendirme sayfaları, pratik bilgiler vs bu liste uzar da gider fakat bunun da devri geçti çünkü Google çok miktar içerikte cezayı veriyor, az az girip ilerlemek yine mümkün fakat bu da kim sabredecek ki onca içerik hazırda dururken.
Yazılım kısmına gelirsek evet bence hazır cms sistemler yerine kendi yazılımlarınla daha iyi yol alabilirsin çünkü bu yazılımların içine google yi manipüle edecek illaki ek özelllikleri eklemek daha basit olur ve istediğin gib özelleştirebilirsin
Şuan en önemli şey bir siteyi açıp içerik oluşturmak değil, sitene hit kaynağı olabilecek yolları tedarik etmektir.
Şuan bir çok kişi mobil sektöre de geçiş yapıyorlar, insanların ilgisini çekebilecek ya da ufak tefek sorunlara çözüm olabilecek kitle oluşturabilecek bir uygulama fikrin olursa bence direkt mobil alandan başla, şahsen ben de kendimi o alana ufaktan itiyorum ve mobil kısımda kodlama vs olsun geliştirmeye çalışıyorum.
Başarılar dilerim, yazım hatası boldur kusura bakmayın direkt konuştuğum gibi yazmayı seviyorum
İyi forumlar