Tekrar tercümesini yapabilir misiniz? tarih binememen/öğrenmemen demişsiniz sloganla yaşıyormuşuz vs. nedir bu? Tek cümle yazımla haddin olmayarak benim tarih bilgime laf edecek kalibrede değilsindir herhalde yanlış anlamışımdır. Ben birilerinden tiksiniyorsam zaten evlat, baba, kardeş katilleri, oğlancı, sübyancı, kendilerini Halife ilan ettikleri halde alkolik oldukları için, babadan oğula taht kalınca 3 tane akıl hastasını padişah yaptıkları için "yarısından" tiksindiğimi söyledim. Yine her ne kadar erkeklere şiirler yazıp imanını kaybeder Müslüman o esmer oğlanı görünce vs. gibi şiirler yazmış olsa da özel hayatıdır der geçerim ve en yenilikçi, ileri görüşlü vizyoner ve askeri taktik dehası olarak Fatih'i söyleyebilirim. Onun dışında en sevdiğim 2. Mahmud yani sevdiklerimde var, dediğim gibi yarısını sevmem. 19 kardeşini boğdurtan 3. Mehmed gibi, Deli İbrahim gibi, Sarhoş Selim gibi, mason olan 5. Murad gibi kişileri sevmem. O yüzden lafı iyi anla, kimsenin de tarih bilgisine laf etme cüretini gösterme, oldu mu?
Tam güzel başlamıştı ama devamı beni aştı bu seviye beni aşar kusura bakma