Irk nedir hocam ben toplumdan bahsediyorum. Benim bulunduğum toprakta huzur yoksa başka ülkenin toprakları beni ilgilendirmez. Yardım elinden kastınız da nedir ya? Bu ülke Hatay depreminin yaralarını daha sarmamış işim Filistin mi olacak ? Adamın teki çıkmış topraklarını devlet el koyduğunu söylüyor.
insanlık tanımını baştan yazmaya gerek yok. Habil ve kabil döneminden beri insanlar savaşıyor. Bugün din kardeşini savunursun yarın o din kardeşi dediğiniz sizi sırtınızdan bıçaklar.
Ben yaptığım iyiliği millete sırf göstermek için paylaşım mı yapmak zorundayım? Asıl Filistin için ses çıkaranları araştırmak lazım. Elindeki telefonla soykırımı lanetlerken trendyolda acaba kıyafet mi seçiyorlar?
Dünya savaştan göçten bıkmış, bizim içimizde kaç Suriyeli afgan var belli değil. Bunu düşüneceğim? Bitirsinler savaşı zaten filistinlinin yeri zaten Filistindir. Gitsin yaşasın ülkesinde
Alıntı yapmayınız mümkünse hocam beni.
Ama işin özü insan olmak. Hataya sen yardım et diğerine bir başkası. Bırakalım da kimin kime yardım edeceğine hüküm vermek bize düşmesin.
ben yolda bir kediye mama verdiğimde Hataydaki insanlar aç diyecek misin ?
Ben o cana yardım ettim sen diğer cana. Sen birisini korudun diğeri diğerini. Bu yüzden insanlara ters gitmeye ne gerek var ?
Neyse kimseye insanlık vicdan öğretmeme gerek yok. Herkes istediğini yapsın. İyi günler dilerim