AOK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten yorumlara şaşırmaktan başka yorum yapamıyorum.
Bir insanı sırf kendi ırkından değil diye yardım eli uzatmayan kişi nasıl insanlara faydalı olabilir ki ? Herleyi geçtim düşünen kişiye bile karşı olanlara saldıranlara insan demek bile güç.

Kendi ülkesindeki halkı düşünen duyar makineleri bence çıksın boş yorum atacağına gitsin insanlara yardımcı olsun. Ama onu da yaptıklarını sanmam.

Herneyse Allah oradakilere, ülkemizdeki ve daha bilmediğimiz dünyanın her noktasındaki muhtaç insanlara yardım etsin.
Irk nedir hocam ben toplumdan bahsediyorum. Benim bulunduğum toprakta huzur yoksa başka ülkenin toprakları beni ilgilendirmez. Yardım elinden kastınız da nedir ya? Bu ülke Hatay depreminin yaralarını daha sarmamış işim Filistin mi olacak ? Adamın teki çıkmış topraklarını devlet el koyduğunu söylüyor.

insanlık tanımını baştan yazmaya gerek yok. Habil ve kabil döneminden beri insanlar savaşıyor. Bugün din kardeşini savunursun yarın o din kardeşi dediğiniz sizi sırtınızdan bıçaklar.

Ben yaptığım iyiliği millete sırf göstermek için paylaşım mı yapmak zorundayım? Asıl Filistin için ses çıkaranları araştırmak lazım. Elindeki telefonla soykırımı lanetlerken trendyolda acaba kıyafet mi seçiyorlar?

Dünya savaştan göçten bıkmış, bizim içimizde kaç Suriyeli afgan var belli değil. Bunu düşüneceğim? Bitirsinler savaşı zaten filistinlinin yeri zaten Filistindir. Gitsin yaşasın ülkesinde