BetaHouse;[URL="tel:1090038620" adlı üyeden alıntı:
1090038620[/URL]]Öyle deme bak yargılanırsın, Suriye'nin meşru hükümetini devirip terörist Şara'yı darbe ile başa getiren Türkiye Cumhuriyeti yetkili makamlarıdır, aman ha dikkatli ol okumasınlar bu dediklerini. Mısır'da darbe ile iktidara gelen Sisi ile son zamanlarında sayın liderimiz pek bir sıkı fıkı, aman diyim darbecileri çok gömmeye kalkma sıkıntı çıkmasın.

Asker ne zamandır terörist oldu da askerlerin darbesi terör eylemi oluyor? Hadi diyelim hiç sorun yok TC askerine terörist dedin bunu sindirdin ve sonuçlarına razı oldun diyelim, bu darbe ile indirilip "yargılanan" azılı suçluları aklıyor mu? Bak diyelim azılı bir hırsızsın 10 kişilik bir çetede soygun yapıyorsun, yakalanınca beni bu hırsız kandırdı o yüzden bu çeteye girdim ben masumum desen mantıklı mı? Darbeci değil terörist dediğin mahkemede olur, fetö gibi olur, Türkan Saylan gibi Ali Tatar gibi masumları suçsuz yere yargılayıp mahkum eder o zaman cümlenin altına imza atarım ama şimdi değil, bu şekilde suçluları korurken değil. Haksızsın ve hala suçunu kabul etmiyorsun. Dönemin siyasal İslamcı hükümeti affetti diye "aklandı" anlamına gelmiyor, müebbet mahkumları neden idam etmişsiniz bu ceza ağır olmuş desen bak kabul ediyorum diyorum ama anlama sorunun var sanıyorum hala okuduğunu anlamıyorsun. Bu kişiler azılı suç makineleri, yargılanmışlar ve suçlu oldukları deliller ile ispatlı, 13 davanın 12sinden suçlu bulunmuş ama hadi yarısı kumpas olsun yahu, bu diğer yarısından suçlu olduğunu gerçeğini değiştirir mi? İlla 5 yaşında çocuğa anlatır gibi mi anlatayım? Olay bir hırsıza hırsızlıktan değil cinayet suçlusuymuş gibi ceza verilmiş, bu hırsız olduğu gerçeğini asla değiştirmiyor, cinayetten değil hırsızlıktan ceza almalıydı anlamına geliyor, kapiş?
Desteklediğim tek darbeci Yavuz Sultan Selim’dir ❤