BetaHouse;[URL="tel:1090036908" adlı üyeden alıntı:
1090036908[/URL]]Mahkum olmuş bir siyasiyi öven konu açıp "siyasi tartışma çıkardılar" diyebiliyor musun gerçekten? Okuyanlar meseleyi gayet net anlamışlardır diye umuyorum, takdiri okuyup yorum yapanlara bırakmak daha iyi boş ver sen siyaseti. Nihai kararı ben kabul etmiyorum, o karar bu kişiler suçsuzdur diyemez, buna yargılayan mahkeme karar verir ki aradan 30 sene geçmişti ve yeniden yargılama yapılamayacak kadar zaman aşımı vardı. Rüşvetler, hürriyetten alı koyma talimatları vs. hepsi delilli ispatlı suçlar, insan gibi söylüyorum bak tekrar iyi dinle, bu yargılanan kişiler azılı suçlulardı, 13 davadan 12sinden suçlu bulundu diyorum suç makinesi olmaya yeter üstelik o dönemde o şartlarda ve en üst kademede, üzeri örtülen veya tespit edilemeyen neler var orasını da bilemeyiz. Suç işleyene anıt mezar yaptırmak da bana göre suçtur, kendi siyasi görüşünden diye, onun oyları da bize aksın diye verilen kararlar beni bağlamaz, ben davaların sonucuna bakarım. "sizin" naylon mahkemeniz derken biz kimiz? Size doğrusu budur dediğim için hangi gruba alma kimden taraf yapma cüretini göstereceksiniz? Kimseden değilim, halkım ben, anladınız mı?
Askeri darbeler terörist bir eylemdir… Bütün demokrasilerde bu böyledir!

Askeri darbeleri destekleyenler nedir sen karar ver