Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal durumu olmuş.
Dokunma, hiç olmamış gibi davran diyenlere kesinlikle katılmıyorum, siz açığı test etmek için giriş yaptığınızda iziniz kaydedilmiştir. Bahsettiğiniz gibi büyük bir firma ise kesin kaydedilmiştir zaten. İleride bu açığı illaki başka birisi bulacak, niyeti kötü ise ve sisteme zarar verirse geriye dönük tüm izler incelenir, sizin de izinize rastlanır ve daha kötü bir duruma düşebilirsiniz.
Firmanın yetkililerine ulaşmaya çalışın, linkedin vb. yerlerden araştırın ve iletişime geçin. Şu anki kaldığınız ikilemden bahsedin, büyük ihtimalle açığı öğrenmek isteyeceklerdir. Bu yapacağınız konuşmayı da kayıt altına alın ki sizin de elinize bir koz geçmiş olsun.

Düzenleme:
Sigaramı bitirene kadar biraz empati yapacağım.
Öncelikle bu konuyu açmazdım, çünkü forum üyeleri haricinde üye olmayan bile on binlerce insan görüyor. Bazı akıllılar tek tek büyük firmaları hedeflerine koymuş, bakmaya başlamıştır bile..
-Yazılım firmasına ulaşsanız direkt olarak açığı kapatıp hiç olmamış gibi davranmaları çok olası, açığı anlatmasanız bile açıktan bahsettiğiniz anda kendileri tarar ve bulurlar.
-Firma ile direkt iletişime geçseniz, sizin için hem iyi hem kötü ihtimal var. İzinsiz eylem yaptığınız için sorun olabilir de olmayabilir de.
Ben olsam yine ilk önerdiğim şeyi yapardım. Geçmiş olsun şimdiden.