Bir esnaf çocuğu olarak yazıyorum; Burada bir dükkanımız, 250/260 civarı müşterimiz mevcut, bir başkası benim müşterime bedavaya ürün versin yine almaz sadece bizi tercih eder.
Kurulu bir düzen var, babam, abim, ben, abimin çocukları, nasipse ileride benim cocuklar sürdürebilir bir iş yerimiz var.

Çorbamız azda olsa, çokta olsa kaynıyor.. Bana dünyaları verseler yine de gitmem.

Memleketimizin örfü, adeti, kültürü bambaşka.
her gün anadolu yakası-avrupa yakası seyehat ediyorum, trafikte hiç tanımadığın birinden camı açık rica’da istekte bulunabiliyorsun (geçen gün suyum yoktu, camı açıp abi fazla suyunuz var mı dedim sağ olsun fırlatı bir şişe su) bu bence diğer ülkelerde nadir oluşacak bir olay, he şu açıdan da bakmak gerekirse burada trafikte kavga edip birbirini öldüren, yaralayan insanlara çok denk gelebiliyoruz özellikle şu zamanda sabırın tükendiği bir zamanda ama avrupa ülkeleri veya diğer ülkelerde az rastlanacak bir şey.

Ben memleketimi her ne olursa olsun seviyorum, burada doğdum burada ölürüm.

hakkınızda şimdiden hayırlısı neyse onun olmasını diliyorum, almanyada yiyecek ekmeğiniz, nasibiniz kısmetiniz varsa kader yolunuzu oraya düşürür iyi forumlar