Öncelikli projelerimiz yüzünden bir yılı aşkın süredir yetim bıraktığımız projemizi, hakettiği değeri verebilecek yeni sahibini arıyoruz.

Mevcuttaki ürün stoklarımız da siteyle birlikte devredilecektir. Ürün stok bedeli aşağıdaki site satış tutarına dahil değildir. Şu an 50.000₺ dolaylarında bir stoğumuz mevcuttur. Satış günündeki değere göre yeniden hesaplanır.
Hem online satışta hem de kurumsal satışta çok yüksek potansiyel barındıran bir projedir.
Merchant Center ve arama ağı reklamları verildiğinde satışlar katlanmaktadır.
Marka tescillidir. Devir aşamasında marka tescili de devredilecektir. Marka tescil devir işlemlerindeki masraflar alıcıya ait olacaktır.
Ödeme kuruluşu ile olan durum devrediliyor mu bilmiyorum, PayTR'den devir mümkünse bunu da devrederiz.
Google benim işletmem ve sosyal medya hesaplarıyla birlikte devredilecektir.
  • Site adresi: özel mesaj ile yalnızca ciddi alıcılarla paylaşılacaktır.
  • Site satış fiyatı: 150.000₺
  • Sitenin aylık getirisi: 15.000₺ - 100.000₺ (site ve kurumsal kanal satışları toplamı değişkenlik göstermektedir.)
  • Sitenin açılış tarihi: Eylül 2022
  • DA / PA Değerleri: Semrush DA: 18
  • Kategori / sitenin içeriği: Ofis sarf malzemeleri
  • Günlük hit sayısı: 50-500 (SEO ve reklam çalışmalarımızı uzun sonlandırdık, emek verilmesi halinde hızlanarak katalanacağını ön görüyoruz.)
  • Ziyaretçi kaynağı: organik + ads
  • Domainin yaşı: 3 Yaş (Domain bitiş tarihi: 08.2033)
  • Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Site bir bütün halinde teslim edilecek.
  • Hosting dahil mi?: Hayır dahil değil, devir itibariyle bir hafta içinde hosting taşınmalıdır.
  • Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır
  • Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır
  • Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Woocommerce kullanıyoruz. Ücret yoktur.
  • Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süre Yoktur.
  • Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır yoktur.