Proxy'nin Ip adresi, portu, k.adı ve şifresi veya direk şifresi oluyor. Örnek (192.168.1.1:8888 = 192.168.1.1 bu bir ip adresidir. 8888 ise portudur. Bunun birde k.adı ve şifresi oluyor örnek: admin|admin gibi düşünebilirsiniz.) Proxy eklentileri ile bunlara bağlanabiliyorsunuz tarayıcı tabanlı proxy uygulamaları olduğu gibi bilgisayara doğrudan entegreli programlarda mevcut onlarıda kullanabiliyorsunuz. Bağlantıyı aktif ettiğinizde satın aldığınız proxy'nin ip adresine bağlantı sağlamış oluyorsunuz. Talep ettiğiniz ülke hangisi ise ona yönelik ipv4 proxy veya ipv6 proxy alabilirsiniz ancak alacağınız hizmet yeri bunu daha detaylı söyleyecektir hangi talebe ne gerektiği yönünde. ipv6'lar sanırım doğrudan bilgisayara değil de tarayıcıya oluyor diye hatırlıyorum (yanlışta olabilir). Sadece alırken proxynin çok kopmaması ve banlı iplerden olmamasına dikkat etmeniz yeterli olacaktır.
https://saglamproxy.com/ şu siteyi önerdiler mesela. Burada şimdi bana yalnız 1 IP lazım onu nasıl satın alırım. Kendisine yazdım ama henüz cevap yok.