Cankat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bu arkadaşı kaç kere report ettim hatırlamıyorum bu adam bunun multisi, ilk vukuatı değil diye. 15 yıllık r10 hayatımda bunun gibileri çok gördüm ve bu arkadaşı da birkaç kere gördüm. Nicklerini hatırlamamakla beraber bir önceki nicki AlbayrakTech olması lazım, onda da CPA eğitimi ile milyonlar kazandığını söyleyip insanlara boş vaatlerde bulunup parayı alıp 3-5-6 ay sonra faiziyle iade edeceğine kesintili iade ediyordu. Bu hesaba gelince, 2020 yılına kadar tradeleşmiş ve sonrasında trade işlemi kesilmiş. Aradan 4 yıl geçmiş ve ne hikmetse AlbayrakTech banlandığı sıralar mı yoksa banlanmadan önce mi bilemiyorum hesap silindiği için (ayrıca r10'da hesabın silinmesi bu tarz olaylar için kötü bence silinmemeli kanıt kalmalı) tekrar tradeleşmeye başlamış. Ordan da mı anlamadınız, sonra nick değiştirmiş, sonra kocaman kocaman bannerlar, milyonlar kazanan ekran görüntüleri, aynı albayraktech'in profiline girince de böyle siyah ağırlıklı bannerlar ışıklı şeyler görüyorduk. Bağışlar göz boyamalar. Hepsini AlbayrakTech de yaptı, ondan bir önce nickini hatırlamadığım başka bir üye daha yaptı. Yaptı da yaptı yani, ortada kazandıran bir şey yok, görseller var. İnsanlar güvenip 100-300-500bin veriyor, bu adam o paralarla hayatını yaşıyor, iade isteyen olursa da yeni birisinden gelen parayla iade ediyor. Bi nevi ponzi sistemi.

Bakın tekrar söylüyorum, 15 yıldır bu forumdayım ve ben böyle olayları yaşatacak üyeleri gördüğüm gibi anlıyorum artık. Çocuktum 15 yaşımda, 30 yaşıma geldim koca adam oldum bu forumda. AlbayrakTech üyeliğinden önceki üyeliği de banlandığında herkes çok şaşırmıştı, herkese yardımcı olan birisiydi. İnanın adını hatırlamıyorum, hatta hem albayraktech hem de o üyelikte de patlamaya yakın cenazeleri çıkmıştı. Birinde kızını kaybetmişti, şimdi üvey abisini kaybetmiş falan. Diğer ikisinde de cenaze vardı ve diğer ikisinde de kendi telefonlara bakamaz hale gelince abisi kız kardeşi vs telefona bakıp cevap yazıyordu.

Arkadaşlar yanlış anlamayın da, yaşadıkları gerçek olsa bu gibi bi durumda kimin aklına telefon gelir de yok kız kardeşine telefonu verir müşterilerle konuş diye, yok abisine telefonu verir müşterilerle konuş diye. Az mantıklı düşünün yahu. Ben ölümlerden döneceğim, ailemden birisini kaybedeceğim, psikolojik buhranlar geçireceğim ama işlerle alakası olmayan kız kardeşime telefonumu bırakacağım ve müşterilere böyle böyle de diyeceğim, onu yapana kadar hızlıca forumda konu açarım ya da bir arkadaşıma söylerim ki sizlere söylesin.

Sayın @Coşkun Çetin; hocam beni 15 yılın hatrına bi turuncu mod yapın bu foruma lütfen, işe yaramazsam geri alırsınız, bunun gibi kaç kişi denk geldi de ne yetkim ne de sesim olmadığı için kimseye bir şey diyemedim bari sizlere açıklarım önce
konu da ki tek gerçek doğru yorum imzamı atarım. Sistem hep aynı umut verici. AlbayrakTech gibi Sonokey gibi. İsimler değişir umut tacirliği değişmez.