ismkdc34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En iyi hangi dili biliyorsaniz onla gelistirin derim mesela benim icin aspnet core kullanmak olacaktir o alternatif milyonlarca transaction isleyen sistemlerde test ettik 😅
Burakeyler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Node.js kullanabilirsin yeni nesil genellikle Node.js kullanıyor
taylanweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PHP yerine ben bunları tercih ediyorum. Araştırın isterseniz

Node.js + Express / NestJS (JavaScript Full-Stack Ekosistemi)
Python (Flask / FastAPI / Django)
By_Azade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
profesyonel istiyorsanoz NestJS , diğer türlü NodeJS her türlü phpden iyidir
neatness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hız konusunda php artık hantallaştı yeni nesil sistemler genellikde nest.js fastify golang vs kullanmakta
NetXx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Durup dururken onerilmez ki. İhtiyacinizi php karsiliyorsa php isinizi gorur. Kisacasi bu soruyu soruyorsaniz sizin icin php en uygunudur.

ben cilgin atmak istiyorum diyenler nodejs takiliyor ama.
Osmanlihitafi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapay zekaya bıraksan direk node.js ile yapar projeyi ve eline yüzüne bulaştırıyor. Bence en sağlamı PHP'dir; ileriye dönük bakıldığında hatası sorunu geliştirmesi derken her açıdan basit ve kullanışlı artısı olarak yapay zeka olsun veya olmasın çözüm üretilebilir bir alt yapıda oluyor ve minimum risk-sorun teşkil ediyor. Ama gidip te yapay zeka ile ilerleyince o kendi kafasına göre güzellik ön planda olsun diye taildind css ekliyor, vue veya next js'i seçiyor veya direk node.js'i seçiyor sonra eski modelleri kuruyor, kodlamaya gereksiz .env kodları ekleyerek zafiyetleri ortaya koyuyor, korunamaz derecede bir sürü ek kodlamaya geçiyor. Çok uzattım belki ama PHP'yi tek geçerim!
elgunismayiloff adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PHP kalsın hocam

Butun cevaplar için yürekten teşekkürler
Gördüğüm kadarıyla
- "PHP den Baska yola sapma tek yol Php" diyenler
Ve
-"yeni nesil sistemler de iyi onları da dene" diyenler
Ayni ağırlıktalar terazide

Tekrardan yorum yapan tüm arkadaşlar teşekkürler.