Hocam maralinizi bozmak istemem ama hiçbir planınız olmadan girmiş olduğunuz alan sizce de biraz fazla zorlu bir sektör değil mi?
Temanızı beğendim içeriği dolu olu olunca muhtemelen daha hoş duracaktır. Kategori düzenine gelecek olursak da eğer internetteki haberleri kopyala yapıştır yapmayacaksanız sizin belirlemeniz gerekir neye ilginiz var hangi konuda bilgi sahibisiniz bunları düşünerek.
Kopyala yapıştır ile ileryecekseniz de bence sektörden uzak durun bir yere varılmıyor çünkü.
hocam ben bu planı 1 senedir falan düşünüyorum yaklaşık. yani küçükken de o işleri severdim hala hevesim bitmedi. haber sitesi gibi olsun istemiyorum tabi onun için çünkü ekip gerekli. benim istediğim şey şu bir yazı yayınlıyayım bu yazı ortalama bir hit alsın işte. sonra reklam bağlamak falan filan, süreç uzun sürüyor biliyorum ama yapmaktan kaçmam asla. Ama aklıma takılan bir soru var blog içerikleri nasıl olmalı onu bilmiyorum araştırmaya çalışıyorum ama bulamadım böyle "Nedir?" , "Kimdir?" gibi sorulardan mı oluşuyor acaba