cursor zaten kendini 2-3 ay önce çöp etti şimdi vscode de kendini bozacak diye çok korkuyorum
Powershell komutları çok fazla soruna sebep oluyor. Mükemmel ilerleyen projeyi mahvettiler. Cursor'la devam etmekte olduğum büyük bir projede tüm dosyalarımda duplicate kod yapısı oluşturmasına sebep oldu powershell..
Hocam dönüşünüzü bekliyorum, ben de güncellemeyi düşünüyordum bu konudan sonra güncelleme konusunda kararsızım.
Çok kurcaladı cursor sağı solu, mis gibiydi ilaç gibiydi hala da öyle ama eskisi gibi randımanlı da değil. Şahsi deneyimim ve yorumum bu şekilde. Yine de umutluyum kendisinden...
Tekrardan Merhaba, Önemsediğinizi düşünerek alıntı yapıyorum, rahatsızlık için üzgünüm.
ben 2.0 son sürümünden memnun değildim, gpt 3.5 bile daha zekice şeyler yapıyordu. Yapay zekalarda sorun yok ama cursor proje yönetimini bozmuş gibiydi.
1.6 sürümüne geri döndüm, şuanda biraz verim almaya başladım. Henüz beni sinir edecek geri dönerek tekrar tekrar prompt girdirecek iş yapmadı. Şimdlik memnunum.
Önemli Not: Cursor sürekli olarak kendini otomatik şekilde 2.0 sürümüne güncelliyor. Yeniden başlatmak, tekrar yüklemek ve güncellemeyi kapatmaya çalışmak oldukça yorucu ve zaman alıcı hale geldi. Ayarlardan güncellemeyi kapatmış olmama rağmen, uygulama yine de otomatik olarak güncelleniyordu. Başlangıçta Cursor 1.6 sürümüyle açılıyor, ancak kapatıp yeniden açtığımda 2.0 sürümüne geçmiş oluyordu. Visual studiodan bile kapattım güncellemeleri.
ChatGPT yardımıyla birçok farklı yöntem denedim; hangi adımın işe yaradığını tam olarak bilmiyorum çünkü çok fazla şey denedim, ancak şu an güncelleme işlemi durmuş görünüyor. Bu süreçte CMD komutlarını kullandım. Cursoru kaldırırken, geçmiş sohbetleri ve diğer verileri temizlerken de yine CMD üzerinden işlem yaptım. chatgpt ile yapacaksanız bile cursor code ve benzeri olarak belirtin yoksa chatgpt başka bişi sanıyor. doğru şeyi söylediğine emin olun.
⚠️ **Sorumluluk Reddi*
Bu işlemler tamamen kişisel deneyimim doğrultusunda yapılmıştır. Benim için kaybedilecek kritik bir veri bulunmuyordu. Cursoru kaldırma, eski sürüme dönme veya sistem dosyalarında değişiklik yapma adımları tamamen **kullanıcının kendi sorumluluğundadır.** Yanlış bir dosyanın silinmesi, proje kaybı veya sistem hatası gibi durumlarda sorumluluk tamamen size aittir.
Eğer projeleriniz, dosyalarınız veya Cursor üzerindeki sohbet geçmişiniz önemliyse, **bu işlemleri yapmamanız tavsiye edilir.**
Özetle; ben şu anda 1.6 sürümüne geri döndüm ve şimdilik stabil çalıştığını düşünüyorum. Ancak sizin proje yapınız, ihtiyaçlarınız veya kullandığınız promptlar farklı olabilir. **Karar tamamen size aittir.**