Anlamadığım bir nokta oldu. Sizin tazminat ödemeniz için ceza davasını kaybetmemiz gerekir. Çoğul yazmışsınız ve zaten ortalama en yüksekten hesaplasak 20.000 TL den en az 10 dava yapar.
10 kere hakaretten ceza yiyerek nasıl hapse girmediniz? 10 u da ceza davası açmadan manevi tazminat açmış olamaz diye düşünüyorum. Avukatlarından 1 tanesi dahi uyarmamış olması gerekir ki bu da çok uzak ihtimal.
Tabii ki hem müşteki olduğum hem de sanık olduğum davalar oldu. Son birkaç senedir sanırsam HSK kararı ile 20 - 30K standart bir tazminat var bu doğru ama öncesinde mağdur taraf zenginleşme aracı olmamak kaydıyla 100K vs isteyebiliyordu. 2 dosyada zaten böyle ödeme yaptım. Sonradan bir dosyada tehdit vs suçu da oluştu. O da başka bir davayı etkileyecek diye ona da bir sürü para verdik

Yani şikayetler geri çekilsin diye elimden geleni yaptım..
O arada benim de kazandıklarım oldu. Birazını ben aldım. Birazını avukatıma bıraktım. Bir dosyada sanık bölücü fikirlere sahip biriydi ve ona da TSK Güçlendirme Vakfına bağış şartı koştum.
Yani sonuç olarak kendimi 4-5 senedir böyle dosyaların içinde buldum. X gerçekten insanı insanlıktan çıkaran bir site.. Ben süper bir insanım demiyorum. Kötü tartışmalarda maalesef kimsede insanlık kalmıyor
Böyle işte hocam..