obiribenim97 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elbette şu an bir tasarımcının yerini alamaz o denli spesifik şeyleri yapacak pozisyonda değil bu konuda haklısın ama ileriye dönük düşündüğümüzde bu pek uzak bir ihtimal değil.

Yapay zeka konusunda kötümser değilim ben yapay zeka nedeniyle kişiler işlerini kaybedecek demiyorum daha doğrusu anlatmak istediğim bu değil.
Yapay zeka global çapta işlerin daha hızlı yürümesi açısından şimdilik çok güzel iyi bir araç hiç şüphesiz. Ancak benim anlatmak istediğim ise
bu dijital evrimleşmede biz nerde yer alacağız ve buna ayak uydurma konusunda nasıl atılımlar yapacağız. Çünkü dünün iyisi bu günün kötüsü oluyor teknoloji böyle bir şey.
Her koşulda yapay zeka büyüyecek bana soracak olursanız bizi bir yol ayrımı bekliyor.
Bizler yapay zekanın yetersiz olduğu ya da gelişemeyeceği kısımları tespit edip o yönde çalışmalar projeler yapacağız veya yapay zekaya tutunup ona tam anlamıyla ayak uydurup o doğrultuda ilerleyeceğiz. Dediğim gibi ben hala bir ön görüde bulunamıyorum bu konuda ve hayırlısını diliyorum.
Hocam YZ üzerine makale yazdım, tez yazdım, hala ben de bulamadım sorunun cevabını ve nereye odaklanmam gerektiğini. Net olarak şudur diye tespit yapabilmek zor ve garanticilik olur, gibi geliyor, bizi yorar. Bence biraz macera ruhlu olup süreçte aramak ve keyif almak daha iyi olacak. Ben de buna inanıyor, hayırlısı olsun diliyorum hepimiz için