Konun güzel ama şu tarz cümleler bence hoş değil.
Alıntı
1 Saatte şu kadar index bu kadar sayfa gibi saçma sapan içerikler yazarak kafanızı karıştıran insanlardan hizmet almak.
O konunun sahibinin yazısını da okudum. Bence böyle laflara gerek yok. SEO'da herkes kendince taktik bulur ve bunu uygulayabilir. Kullandığı taktiği bilmeden laf etmek de doğru değildir. Herkes kendi bilgisini dilerse ücretsiz paylaşabilir dilerse parayla satabilir. İşinde iyi ise bunu paraya dönüştürebilir. 1 saatte yüzlerce sayfasını da indexleyebilir, bu bir başarıdır. Kendi bilgisini sunuyor.

Tamam senin Google maps yorumun da güzel.
Ben her duyduğumu denerim.
Örneğin Backlink almak sitenin otoritesini, görünürlüğünü ve indexini artırıyor. Çünkü Google kurulduğu günden bu yana backlink merkezli bir algoritmaya sahip.

SEO hem bilgi işi hem de tecrübeli insanların para kazandığı bir sektör. Bilmeyenin bilene yaptırmak için para verdiği bir alandır (her sektörde olduğu gibi). İndex hizmeti veren tabiki işinde iyiyse bunu hakeder.

Senin için yazmıyorum ama "bunlara para kaptırmayın" tarzında yorumlar yapanlar da oluyor. Milletin başarısıyla, bilgisiyle, tecrübesiyle para kazanması birilerini rahatsız ediyor. İndex hizmeti iyi ise neden para kazanmasın ki veya backlink hizmeti iyi ise veya hit sağlıyordur hiti iyi ise neden kazanmasın ki? İç SEO optimizasyonu yapıyordur iyidir neden para kazanmasın ki? Beğeniriz beğenmeyiz belki ilgili kişiden daha iyi bir hizmetimiz vardır diye düşünebiliriz ama bu her sektörde geçerli. Usta var usta var. Kimi daha beceriklidir kimi kendince beceriklidir.

Her Bilgi ücretsiz paylaşılmaz. Bazı bilgiler özeldir.

Yanlış anlama genel olarak senin özelinde yazmıyorum. Sadece ilk paragrafım sana tatlı bir eleştiri niteliğinde. Hoş karşılayacağını düşünüyorum.