Ghostcastle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Ben bu sene Temmuz ayında dünya evine girerek evlendim. Beni seven bir esim var anaokulu öğretmeni ben ise birçok şeyi denemiş ama başaramamış Olan bir insanım. Su anda bir isim yok. 2019 yılında hayatımın yanlışını yaparak reklamci olmaya karar verdim. Sonra pişman oldum çünkü isler hiç umduğum gibi gitmedi. Kursa gittim ajansa girdim deneme sürecinde patron bence okeysin demesine rağmen ekip arkadaşlarım beni beğenmediği için elendim. Başka işe girdim 2.5 yıl çalıştım emek verdim nişanlanma zamanı çıkartıldım. Düğünüme altını çizerek söylüyorum hiçbir arkadaşım gelmedi. Herkese de davetiye verdim benim düğününe gittiğim arkadaşlarım bile gelmediler. Bir sürü şey denedim güvenlik kartı çıkartıp güvenlik olmak istedim olmadı.
Dijital eğitimlere çok para yatırdım çalıştım çabaladım o kadar yere cv attım biri de bir fırsat vermedi. İsin gücün bozuk olunca moralin bozuk oluyor moralin bozuk olunca da evde huzur olmuyor. Yinede halime sukrediyorum.

Üniversitede bir arkadaşım vardı işini gücünü oturtu daha üni zamanında bu hafta haber aldım şeker hastası 2 gözünden birini kaybetmiş öbürü %5 görüyor çok üzüldüm herkesin bir sınavı var benim ki de bu demek ki
Sağlık olsun, sağlık herşeyden önemli fazla düşünüp kafanı yorma hocam herşey gönlünce olur inşallah