Ben de satıyordum cookiesiz bir şekilde yeni gelen güncellemeyle request botlar işlevsiz kalıyor çok kısa bir süre etkisi olsa da devamı gelmiyor bu yüzden milleti d0landırmaktansa satmamayı tercih ettim.
Bahsettiğiniz insani davranışlar ise tarayıcısız hiçbir işe yaramaz tarayıcılıyı da müşteri istemiyor. Şu sıralar garanti verenler de var onlara da şaşırıyorum hakkında 3 şikayet konusu açılmış ama halen garantili hizmet veriyor üstelik normal sitelere kullanım için uygun ibaresi de var bu tamamen zırvadır yıllarca satışını yapmış biri olarak söylüyorum hit atacağınız site ana sitenizse yani paravan bir site değilse atmayın, kullanmayın gidin backlink alın bot parasına reklam atın daha çok iş görür. ama siteniz legal değilse farklı sektördeyse paravan site ya da geçici domain kullanıyorsanız işe yarıyor 1 saat, 2 saat yukarda kalmanız size kazandırıyorsa problem yaşamazsınız.
Konu sahibine kesinlikle katılıyorum ve ana sitelerinizde hit botu kullanımını asla tasvip etmiyorum yazık edersiniz emeklerinize.
Gidin tarayıcılı botlara bakın abartmadan günlük 500-1k arası atın bir de kaliteli backlink sağlarsanız zaten bir süre sonra bota bile ihtiyacınız kalmaz