Merhaba, sağda solda sürekli görüyorum, hit botları için gmail cookie furyası her yerde dönüyor. Hit botları kullanan veyahut tasvip eden birisi değilim. Sırf bu konunun üzerine giderek hit bot'u hazırladım cookie kullanıyorum fakat gmail cookie kullanmıyorum.
Şimdi size soruyorum nedir bu gmail cookie furyası

gmail cookie olayını denedim benim yaptığım sistem daha sağlıklı ve stabil çalışıyor
(YANLIŞ ANLAŞILMASIN ÜRÜN VEYA HİZMET SATMAYA ÇALIŞMIYORUM.) ama dediğim gibi nerde bir hit botu görsem gmail cookie destekler gmail cookiesiz çalışmaz vs.
Şimdi bu işi yapan arkadaşlarıda zan altında bırakmak istemiyorum. Benim bu durumu kanlı canlı kendim analiz edip test ettikden sonra şu sonuca vardım.
Gmail cookie kendi başına hiçbir işe yaramıyor ve safsafatadan ibaret, İleri düzey gerçek bir kullanıcı aksiyonlarını + yapay zeka ile destekleyerek simüle edemiyorsanız. istediğiniz kadar gmail cookie kullanın yinede nafile. Benim görüşümce ya yan ürün satmak uğruna pazarlanıyor yada işte bu da var bunu da yaptık demek için pazarlanıyor.
Hatta konu ile ilgili ileride bir konu bile açarım sırf yaptığım botu test etmek isteyen olur ise test sağlarım (Her siteye/Kullanıcıya sağlamayacağım gerekli kriterleri eğerki açarsam açacağım konuda belirteceğim).
Siz bu işe nediyorsunuz?
DİPNOT: HİÇBİR ŞEKİLDE HİT/BOT/TRAFİK/SPAM'ın hiç bir türlüsünü kullanmıyorum önermiyorum.