raSearch adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Strese yer olmayacak kadar harika bir hayatım var. Zaten bu konuda da strese sebep olan ortamlardan/sitelerden bahsettik.

Bazen beni olmadığım biri gibi tanımlayarak kötü hissetmemi sağlamaya çalışanlar çıkar ama ben bilirim ki böyle zorbaların ekseriyeti aile evinde tek kişilik yatakta uyuyan, beceriksiz zavallılardır.

İyi forumlar ✍
Size kimse kendinizi kötü hissettiremez çünkü zaten defaultta kötü hissediyorsunuz, kimse olmasa bile. İnsanlar aile evinde de kalabilir istediği tipte bir yatakta da yatabilir. Bundan size ne? Bu sebeple neden insanları kategorize etmeye ve aşağılamaya çalışıyorsunuz? Bu sizin de şimdi konuda örnek verdiğiniz gibi yok davası yok şuyu buyu en çok size zarar verir. Hadi burası internet ortamı mesafeler var yarın bir gün yüz yüze de birisiyle münakaşaya girebilir ve çok farklı sonuçlara maruz kalabilirsiniz. Etraf zaten gergin insan dolu ve insanlar patlayacak yer arıyor. Herkes üzerinize geliyorsa belki de siz yanlış yönde gidiyorsunuzdur. Doğru çözüm twitter'ı bırakmak değil. Tabii ki tetikleyecek şeylerden uzak kalmak iyidir ama asıl çözüm kendinizi düzeltmek. Bakın orayı bırakayım mı diyorsunuz gelip aynı şeyi burada yapmaya çalışıyorsunuz. Başka yazan arkadaşlarda olmuş bakın üslubunuz yanlış diye. Demek ki platformla alakalı bir durum değil, siz biraz gerginsiniz. Doktora gitmek ayıp bir şey değil. Hiç grip olmayı zayıflık gören ve utanan birisini gördünüz mü? Psikiyatrik rahatsızlıklarda da utanılacak bir şey yok. Ben sadece dostane olarak uyarıyorum tercih size kalmış.

Size de iyi forumlar ve acil şifalar dilerim.