emrahisler;[URL="tel:1090030439" adlı üyeden alıntı:
1090030439[/URL]]Cevap vermeyeceğim. Herkes de neden bu yolu seçtiğime saygı duyacak, eminim
Türkiye ekonomik, sosyal... her alanda en önde olan ülkedir
https://www.r10.net/off-topic/460134...-biraktim.html
Burayı da en yakında zamanda bıraksanız iyi edersiniz gibi hissettim. Türkiye doğasıyla cennet ve eşi benzeri olmayan bir ülke. Ekonomik olarak kötü bir zamanda olduğumuzu söyleyemeyen bir insanla nasıl tartışabilirim ? Sosyal çürümüşlüğün yoğun olduğu bir ülke, bunu kabul edemeyen birisiyle nasıl tartışabilirim ? Burası X değil, Webmaster forumu. Hiçbir sosyal medya aracı, sizin siyası görüşünüzü açık şekilde beyan edeceğiniz bir yer değildir
Sizin bu yaptığınıza “niyet okumak” denir..

Çünkü ben Türkiye’de ekonomik kriz düzeyince sorunlar olduğunu tabii ki kabul ediyorum. Bunları hep beraber yaşıyoruz. Ben yapılan kıyasların haksızlığına dikkat çekiyorum…

EmreNN;[URL="tel:1090030441" adlı üyeden alıntı:
1090030441[/URL]]Bu kadar boş konuları açacak vakti nereden buluyorsunuz anlamıyorum. devamlı forumu birbirine düşürecek konular. üyenin birinin hareketini beğenmemiş konu açmış
“Vatan ve Atatürk sevgisi nasıl olmalı” üzerinden bir sohbet yapıyoruz ve kaynak olarak da Atatürk’ün sözlerini gösteriyoruz. Gayet seviyeli bir sohbet. Böyle bir sohbet Atatürk’ü sözde anlayan ama özde idrak edemeyen insanları rahatsız edebilir. Normaldir.