Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
alıcısına göre değişir, r10 üzerinde domainden anlayanlar fazla yok, @nasirjones; var bildiğim. ah birde @Serhat; var unuttuk adamı ya yaşlandım iyice
Valla haklısın. Gidiyor adamlar abidik gübidik viptahmin diye domain alıyorlar. Sonra zamanında almışım falan nağmesiyle, "ayy ben bu yanlışı nasıl yaparım. herhalde sarhoştum falan böyle şeyler almam" babında burun kıvıra kıvıra değerlendirme adı altında satışa çıkartıyorlar. 5 TL vereyim diyene de "he alırsın" minvalinde "tabi" çekiyorlar.

Valla bıktık bu domain'den anlamayanlardan. Gidiyorlar bütün çer çöpü topluyorlar sonra R10+ diye yaygara koparıyorlar.

@Garfield; domain güzel ancak benim nazarımda isim domain'leri hiç ilgimi çekmedi. Hoş biraz da kişisel hırslarla alakalı olabilir. İlla kendi adımın domain'ini alacağım diyen kişiler olabilir. Adımın com.tr'si boştu hiç almayı düşünmedim. Geçenlerde org uzantısını burada satışa çıkardılar, yine almayı düşünmedim. Müşterisi çıkar mı? Çıkar belki, çıkarsa da satmayı düşünüyorsan fazla zorlamadan satış yapmanı öneririm ya da bekletirsin demlensin biraz daha deyip.