meboyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer belediyeye giderseniz, gerçekten de kaçak yapı tespiti yapılırsa mühürleme riski var. Bu yüzden doğrudan gitmeden önce bir imar avukatına veya elektrik dağıtım şirketinin teknik servisine danışmak daha mantıklı olur. Onlar genelde af veya yapı kayıt belgesi durumu varsa nasıl ilerlenebileceğini anlatıyorlar.
SosyalHesap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
belediye oraya daire numarası verecek suanki maliyeti nedir bilmiyorum.Çok bişe degildi sanki arastirabilirsin daire numarası aldıkdan sonra abone alman gerekecek o daire abone alabilmen içinde elektrik projesi cizilmesi gerekiyor buda suanda 50bn vardir(dairede elektrik tesisati olsada proje cizilecek) yada alt kattan elektrik cekeceksin
İlginiz için çok teşekkür ederim. Şimdi CK boğaziçine gitmişler oradan da Dask ve kira sözleşmesi istemişler. Kendilerinin olduğu için ve tapu olmadığından dolayı kira sözleşmesi zaten olamaz. çözmeye çalışıyorlar bakalım sonuç ne olacak.