siz benim yazdıklarımı okuyabiliyorsunuz değil mi? yoksa bir başkası git konuya yorum yap diye rica mı etti? "direkt Claude API satıyoruz al kullan dedi" cümleleri ne anlam ifade ediyor aşağıda daha da detaylı bir şekilde anlatayım..
benim satın aldığım arkadaş bana claude api sattığını söyledi, direkt claude api mi veriyorsunuz diye sordum, satın aldıktan sonra bilgi vereceğim dedi, parayı attıktan sonra da konu eklentilere geldi, oradan oraya aktarmaya geldi. şu siteye gir api al, onu indir bunu kura geldi.
eğer anlaşılmıyorsa tekrar okuyun, bir kere daha yazmayacağım. önce yazılanı anlamak ondan sonra cevap yazmak gerekir ki "saçmalamayın"
ayrıca bu konu aracı program konusu değil, orasını da yanlış anlamışsınız ağır saçmalamışsınız
Hocam biraz fevri davraniyorsunuz şuanda sizin aldığınız API costum server apisi direk ana API değil bunu kullana bilmeniz için ilk önce satın aldığınız sitenin API ve base URL almak zorundasınız bu apiler genellikle roo code ve cline uyumludur. Cursor kullanmak istersen içinde eklenti eklemen gerekmektedir. Vs code içinde direk cline veya roo code ile calisa bilirsin API genelde çoğu yerde geçer genel anlamda piyasadaki ler böyle şuanda ve dediğim gibi eğer orjinal olup olmadığını kontrol etmek istersen Claude ve aldığınız API ile 2 sinlede aynı bire bir proje yaptırman lazım anca öyle anlarsın net şekilde bensize oyuzden apimizi vereyim 2 dinle deneyin orjinalligini teyit edin diye. Bizden alındıysa çünkü 3 adet saticimiz bulunmakta şuanda 500 fazla üyemiz bulunmakta.