Ben de diyordum nerede kaldınız diye, katılıyorum sana hepsi yasaklansın sahet olan her şey yasaklansın. Biz burada konu açarken birisinden izin mi alıcaz? Sana göre Claude olan bana göre değil. Herkes 'ekmek' kelimesini öğrenmiş, küflenmiş ekmeğe taze ekmek muamelesi yapıyorlar. Bizim kimsenin ekmeğinde gözümüz yok, adam gidiyor ChatGPT Business alıyor, sonra da dağıtıyor. Bak doğru iş, yalan yok, kanıtlanabilir. Adam gitmiş Office için, Windows için KEY satıyor ama bu KEY'leri biz üçüncü parti uygulama veya eklentiyle kullanmıyoruz direkt giriyoruz orijinal yere tak diye oluyor. Madem orijinal o zaman Cursor'da da Claude API denilen yere girelim.
Ayrıca Claude API ile alakalı bir konu açarken Claude API açanlardan izin mi alacaktık?
Kabul Etseniz de Etmeseniz de Alışacaksınız. AI API Satışı Artık Bir Sektördür. Kimse Size Bir şey Kanıtlamak Zorunda Değildir. Siz Şuan Burada Kötülediniz Diye Kimse Gidip Claude'a 200 Dolar Para Yedirmeyecek. Uygun Fiyatlı API Alan Kişi Yine Uygun Fiyatlı API Alacak. Siz Anladığım Kadarıyla API Sektöründe Yenisiniz. Ya Kullanmayı Bilmiyorsunuz Ya da Aldığınız API Gerçekten Sahte Orasını Bilemem. Ama Yazdığınız Şeyler 10 Yıllık Bir Üyeye Yakışır Şeyler Değil.