Forumda ve Forum Dışında Claude API Satanların Çoğunu Yakından Tanıyorumdur. Ve Hiçbiri Kimseye Sahte API Satmıyor Hocam. Claude'yi Daha Önce Kullanmış Birisi Claude Olup Olmadığını Kolayca Anlayabilir. Siz Şuan Burada Bir Sektörü Bitirmek İstiyorsunuz. Kendiniz Satın Almak İstemiyor, Tercih Etmiyor Olabilirsiniz Ama Engelleyemezsiniz. O Zaman Tüm Lisans Satışlarının, Eklenti Satışlarının Yasaklanması da İstenebilir. Roo Code Konusunda İse Yaptığı Websiteleri Etkileşimli Olarak Test Eden Bir Eklenti Olduğu İçin Chromiuma İhtiyaç Duyuyor. Roo Code Açık Kaynak Bir Proje Zaten Kimsenin Sizi Hacklemeye Çalıştığı Yok. Claude Modellerini Verimli Kullanmanız İçin Cline Eklentisi Öneririm. Ek Olarak, Evet Kimse Size API'ı Nereden Hangi Ücretlere Aldığını Kanıtlamak Zorunda Değil, Eğer Öyle Bir Zorunluluk Varsa Tüm Lisans Sektörü Hangi Lisansı Nereden Ne Şekilde Temin Ettiğini Kanıtlamak Zorundadır. 20 TL'Ye Nasıl Microsoft Keyler Elde Ediliyor Bunlar da Kanıtlansın O Zaman. Sektörleri Baltalayarak Bir Yere Varamayız, Almazsınız Olur Biter. Kimsenin Ekmeğiyle Oynamayın.
Ben de diyordum nerede kaldınız diye, katılıyorum sana hepsi yasaklansın sahet olan her şey yasaklansın. Biz burada konu açarken birisinden izin mi alıcaz? Sana göre Claude olan bana göre değil. Herkes 'ekmek' kelimesini öğrenmiş, küflenmiş ekmeğe taze ekmek muamelesi yapıyorlar. Bizim kimsenin ekmeğinde gözümüz yok, adam gidiyor ChatGPT Business alıyor, sonra da dağıtıyor. Bak doğru iş, yalan yok, kanıtlanabilir. Adam gitmiş Office için, Windows için KEY satıyor ama bu KEY'leri biz üçüncü parti uygulama veya eklentiyle kullanmıyoruz direkt giriyoruz orijinal yere tak diye oluyor. Madem orijinal o zaman Cursor'da da Claude API denilen yere girelim.
Ayrıca Claude API ile alakalı bir konu açarken Claude API açanlardan izin mi alacaktık?