bu cumaya kadar yükselir diye düşünüyorum bence cuma bozdurun en azından
bence malın yastık altında duracağına öde gitsin. sonuçta kafan rahat uyursun.
hocam kartları kapat
asgari tutar kadar kadar altın sat
kapattığın kartların borçları ödeyene kadar ekstre kesilir
örnek 50.000 kart borcu 25.000 asgariyi öde
öbür ay 12.500 asgari öde
6000 gibi ödeyeceğin kadar altın sat bu sayede altının en azından bir süre daha sende kalır artışlarda değer kazanır
Kesinlikle kafanız rahat uyuyun derim ben borcum varken çok daha gergin ve huzursuz oluyorum .
Yılbaşından sonra yükselir dayanabilirseniz biraz daha dayanın.
altından kazanıyorum sanıyorsun ama asgariyi ödeyip alışveriş faizi ödüyorsun orayı da düşünmenizde fayda var
aylık gelirinizin problemsiz kartı ödeyecek seviyeye getirip o diğer kısmı ödeyebilirsiniz buda bir seçenek.

ytd.
paranız varken faize girmeyin bari paranın bereketi kaçmasın
Allah borçlu kulunun yanındadır. Kart borcu can sıkıcı bir durum gerçekten. Faiz illetinden kurtulmak imkansız geliyor. Faiz ödeyip altından kar edene kadar, Faizden kurtulup gelen paranı yiyebilmek daha hayırlı olacaktır diye düşünüyorum. Şurada 3-5 kuruş kar elde etmek için faize daha fazla bulaşmaya bence gerek yok. Değmedi,değmiyor,değmeyecek.. Kolaylıklar dilerim
hayatında felsefe olarak edineceğin bir tavsiye vermek istiyorum.
banka borcu, birikim parasıyla ÖDENMEZ.
günlük kazancınızın %30unu bu borçlara ayırıp ödeyin.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler altın 5900-6000 civarına geldiğinde satıp 0'a çıkmak daha mantıklı gibi duruyor.
Büyük rakam değil, mantıksız ödemek. Asgari ödeyip diğer ay parça parça kapatmak mantıklı.
Sadece bu ekstre olsa doğru hocam ama bu sadece bu ayın ekstresi. Gelecek ay katlanarak artacak.
Altından kazaancağını zaten faizden vereceksin öde gitsin hocam. Savaş falan, olmadığı sürece zaten altın bence fazla artmaz. Zaten normal şartlarda şubat gibi 5700 olacaktı erken çıktı düştü altın
Çok teşekkürler hocam tavsiyeniz için