Mecruh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende girip üç dört videonu izledim, öncelikle hayırlı olsun. Açıkçası içerik kalitesi fena değil ama son videolarda biraz motivasyon düşük o da farkediliyor.
İzlenen videoları iletmiş bir arkadaş hem onlar hem kamp üzerinden ilerlemek daha mantıklı olacaktır benim görüşümce de, kış geldiği için motorla olmaz demişsiniz ama olmayacak şeyler daha iyi sonuç verebilir.
bir de kamerada siz pek görünmüyorsunuz bu da gelişmenizi etkiliyor sanki. Antika ve bit pazarı videolarınızdan sonra Orkun ışıtmak tarafından yapılan benzer içerik çıktı karşıma, akış daha iyi geldi bana kamera açısı olarak, siz de kendinizi birine çektirip incelerken kameraya bir şeyler anlatsanız daha iyi olur. Mesela rodaj videosu da iyi etkileşim almış, hem bilgi hem sohbet olarak.
Aslında kendi hesabınızı dışarıdan bakan bir göz gibi analiz etseniz sorunlar çözülür sizin, başarılar dilerim
bu güzel eleştiri için çok teşekkür ederim. üstadım aslında o evreye gelmeye başladım sanki kendimi eleştiriyorum ve ona göre videolar üretmeye çalışacağım tabiki bu söylemler beni daha çok eğitilmeye itecek nitelikte. biraz çeki düzen verme zamanı geldi sanırım eyvallah üstadım