Anlayışlı olman güzel

Yapay zekayla içerik üretenler veya kopya içeriğe özgünlük katanlar yani daha kolay içerik üretebilenler neyse de böyle senin gibi fazla fazla emek verdiği özgün içeriğini paylaşıp kanalının algoritmasına, kendi emeğine zarar verenleri gördükçe gerçekten üzülüyorum.
Motivasyon konusunda haklısın, insan uzun süre emek verdiği şeyden kayda değer bir sonuç alamayınca motivasyon kayboluyor ister istemez.
Bu arada bence şu an için alet edevata fazla takılma. Onlar da çok önemli elbette ama şu an için iyi çekim ve iyi montajla yine güzel içerikler çıkarabilirsin bence. Önce kafanda videoyu baştan sonra kurgula, ve çekimi yaparken kafandaki kurguya ve yapacağın montaja göre yap. İyi bir montaj gerçekten çok önemli.
Bundan 10-12 sene evvel yine özgün içerik üretiyordum. Tabii rekabet daha azdı ama algoritmalar bu kadar oynak değildi. Bugün baktığımda çok fazla değişiklik var youtubeda. Sırf algoritmaları gözlemleyip çözmek için 3-4 aydır birkaç kanalda denemeler yapıyorum. Devam edeceğim kanala daha yeni karar verdim

Kısacası youtube'da her zaman soru işaretleri olacak gibi, ama pk açıldıktan sonra düzenli güzel içerikler girmeye devam edersen eminim düzene girecektir. Başarılar dilerim
üstadım eğer mümkünse seninle telegramdan ya da telde konuşmak isterim. Tecrübelerin benim için çok kıymetli ve bana yol gösterecektir.