Dmden veri çekmek isteyeceğiniz siteyi bize gönderirseniz sizin için 10 dk içerisinde hızlı bir demo videosu göndereceğiz.
Her bir siteden veri çekmek için ayrı ayrı kod yazmaya ve veritabanı açmaya son.
Bu scriptimiz ile tek bir panel üzerinden istediğiniz kadar siteden veri çekebilirsiniz.
Örneğin haber blog sitelerinden verileri çekip bunları anında dakikalar içerisinde istediğiniz kadar WordPress sitelerine aktarabilirsiniz.
Haberlerle ilgili herşeyi tam ve eksiksiz çekebilir.
Yani bir panel üzerinden istediğiniz kadar siteyi ayrı ayrı çekebilir ve bu çektiğiniz verileri isterseniz wordpress sitelerine otomatik dağıtabilirsiniz. Hemde sadece 10 dakika içerisinde.
Hem zaman tasarrufu sağlarsınız hemde her site için ayrı ayrı bot yazmanıza gerek kalmaz. Paradan tasarruf edersiniz.

Sadece haber mi çekiyor?
Hayır ürünleri çekebilirsiniz. Sosyal ağlardan bilgileri çekebilirsiniz. Yani internet sitelerindeki herşeyi çekebileceğiniz profesyonel bir panel.
Script panelimizde çektiğiniz verileri şu şekilde kullanabilirsiniz.
XML veya csv olarak dışa aktarabilirsiniz. Api dokumanını kullanarak diğer projelere aktarabilirsiniz. Wordpress sitelerine aktarabilirsiniz.
Woocommerce aktarma özelliği 2 gün sonra panele eklenecektir.

Şimdi size tanıtım videolarımızı atmak isterdim ama videolar çok uzun olduğu için onun yerine uzaktan bağlanarak size gerçek zamanlı ne kadar kolay olduğunu göstermek isteriz.
Yani script panelimizin demosunda sizin verdiğiniz örnek bir siteden sadece 10 dk içerisinde verileri çekip ne kadar hızlı ve kolay olduğunu birebir göstermek daha ikna edici olabilir.

Script satış fiyatımız 2950 TLdir.

Veya dmden bana bir site atın 10 dk içerisinde size özel videoyu hazırlayıp youtube linkini atayım. Kolay anlatımlı şekilde.
Scripti satın aldıktan sonra kendi sunucunuza kurup ömür boyu kullanabilirsiniz.
Whatsapp numaramız: 0536 276 6589