öncelikle hayırlı olmasını hayırlara vesile olmasını dilerim hocam. bizde Nİğde deyiz.
bu sektörde sizin ordan ve bizim niğdeden birkaç kişiyle çalıştık haritalarda bazı sorunlar ile karşılaşanlar oldu ama Ads den ve SEO dan iyi sonuç aldılar . umarım istediğiniz hedefinize en kısa sürede erişir bol kazanç sağlarsınız.
yolunuz niğdeye düşerse bir çay içmeye beklerim gece gündüz farketmez.
ALLAH RAZI OLSUN HOCAM ben burda bir çekicinin ads hesabini ücretsiz yönetiyorum iş potansiyelini göreyim diye dün sadece 6 tık aldı reklam tbm 20₺ ve kafada sayılırız genel olarak ona rağmen verimsiz 3 gündür böyleyse zor olacak
Allah şimdiden bereketli etsin hocam
GNCASİST - ANADOLUASİST - ATLAS ASİSST vs vs birsürü yol yardım firması var bunlarlada çalışabilirsiniz, gerekli şartları konuşup.
Sonra bölgenizdeki sigortacılarada kartvizit bırakın hediyelik eşya vs bırakın onlarda ayrıyeten yönlendirme yapabilir size
Hocam çok sağ olun cevap için allah razı olsun, birkaç çekiciyl konustum onlar diyor ki sigorta şirketleri çok iş verir ama ölü fiyat verir. Mesela 3000₺'ye götürdüğün işi onlar 800₺ verir ama boş bırakmazlar diyorlar. Ben ilk etapta kendim bulcam müşteriyi çünkü ek iş olarak yapcam.