her insan hata yapar. para algını kaybediyorsun, duygularını da bozuyo, kolay kolay herhangi bir şey seni mutlu ya da mutsuz etmiyo vs., kripto da bir sürü kazandığım olduğu gibi ve bir sürü kaybettiğim ya da sıfırladığım da oluyor, kumarda da acayip miktarlar kaybettim ama kabullenmek gerekip devam etmek gerekiyo, her seferinde bu sefer bu hataları yapmayacağım diyip tekar yine yapıyorum ama sana bir şeyler öğretmeye başlıyo bu olaylar, hayatta devamlı yükseliş olmaz, hayat inişli çıkışlı, devamlı çıkışlar olamaz, hayatın anlamı orda. tam tecrübe oldu diyosun yine aynı hatayı tekrarlıyosun, insanız sonuçta ders almak zorunda da değilsin, bi insan bi noktaya çıkmışsa/gelmişse tekrar kendini zorlayıp aynı noktaya gelebileceğine inanıyorum, çünkü daha önce yaptın, yaşında 70-80 değil tekrar tekrar deneyebilirsin, sonunu kısa kestim yoksa sabaha kadar yazarım kfkf

ekleme: yaşını şimdi gördüm 19muş şaka mı yapıyorsun aw, büyük ihtimalle 30 larına doğru zengin olacağına inanıyorum eğer tüketici biri olup kumar/uyuşturucu/alkol bağımlısı vs olmayacaksan