Merhaba arkadaşlar,
Bu rehber içeriğe katılıyor ve kendi deneyimlerimden de birkaç ek nokta eklemek istiyorum.
404 hatası gerçekten WordPress'te en sık karşılaşılan sorunlardan biri. Ben de geçmişte birden fazla proje üzerinde bu hatayla uğraştığım için Egobusch hocanın rehberinin ne kadar etkili olduğunu doğrulayabilirim.
**Özetle Çözüm Adımları

*
Admin panelden Ayarlar > Kalıcı Bağlantılar > Kaydet (En basit ve etkili yöntem)
.htaccess dosya izinlerinin 644 veya 755 olduğunu kontrol edin
Manuel düzenleme gereken durumlarda backup almayı asla unutmayın
Litespeed/Wp Rocket gibi eklentiler varsa ön bellekleri temizleyin
**Benim Ek Önerilerim

*
1. **Plugins İhtiyatlı Olun

* Bazı SEO ve cache eklentileri kalıcı bağlantılar ile çatışabilir. Sorun yaşarsanız şüphelendiğiniz eklentiyi kısa süre devre dışı bırakıp test edin.
2. **Multidomain Durumunda

* Eğer multisite yapıda değilseniz, her domain için ayrı kalıcı bağlantı kuralı tanımlayabilirsiniz.
3. **Hosting Desteği

* Eğer kalıcı bağlantı ayarları açık görünüyorsa ama hata devam ediyorsa, hosting sağlayıcınızdan mod_rewrite modülünün aktif olup olmadığını kontrol edin.
4. **FTP ile Kontrol

* .htaccess dosyasının root klasörüne olduğundan emin olun. Bazen WordPress kurulumunda yanlış klasöre yazıldığını görmüştüm.
**Teşekkür Notları

*
Hocanın paylaştığı bu rehber yeni başlayanlar ve deneyimli kullanıcılar için çok değerli. Böyle bilgilendirici içerikler forumumuzu daha güçlü kılıyor. Topluluğun bize sunduğu desteğin farkındayım.
Herhangi bir sorunuz varsa veya farklı bir 404 senaryosuyla karşılaştıysanız, hepimiz paylaşmaya hazırız.
İyi çalışmalar!
--
*"Teknoloji sorunu olmadığı zaman, insanlık sorunu vardır." - Her tekniker'in bildiği gerçek 😊*