Kripto sektörü biraz farklı diğer sektörlerden ayırmak gerekir. Ayrıca hesabın 9 yıllık olduğunu unutmamak gerekir.
Görüntülenme sayısı burada çok önemli değil; Doğrudan etkileşim daha önemli. Kemik kitle dediğim zaman 10K üstü rahat var. Görüntülenme sayısını yükseltme gibi amaç olmadı öyle olsa post paylaşımı yapardık.
Bot olayı ise asla, öyle olsa veriler böyle olmaz. Bot kulanan insanları zaten anlamam pek mümkün değil ama her sahtekarlığın bir becerisiz olduğu için yapanlara "da" saygı duyuyorum.
Konuya geri dönersek tekrar, mevcut kitle finans sektöründe işlem yapan doğrudan hedef kitle. Etkileşim veren kitle aktif sektörel faaliyeti olan aktif olmayanın etkileşim vermediği bir alan olduğu için doğrusu mevcut veriler normal başka bir sayfa ile kıyas yapıldığı vakit x10 yapmak gerekir.
Eklemeyi unuttuğum bir konu ise mevcut sektörün en dip olduğu dönemlerdeyiz. Kripto sektörü sezonluktur bu sezonun en kötü hali. Boğa sezonunda herkes mevcut rakamları minimum x5 olarak düşünmek gerekir. Geçmiş yılların verilerine baktığımız zaman aynı zamanda yıllardır sektörün içerisinde olan biri olarak bunu söyleyebilirim.
tabii işin o boyutları da var.
hocam genelde bi hesabın fiyatı hesaplanırken ortalama düzenli geliri nedir ona göre değer biçiliyor, boğada yüksek ayıda düşük, bunun ortalaması aylık ne düzeydedir.
coin paylaştığınızda, takipçilerinize bunu aldırabiliyor musunuz, yani borsalarla bu tür anlaşmalar yaptığınızda takipçilerden destek geliyor mu vs vs...
çok büyük hesaplarla alım satım yapmadım ama benim gördüğüm, ihtiyacı olanlar, sayfanın 6 aylık gelirini minimum fiyat belirliyorlar ortalama. acil ihtiyacınız yoksa da 1.5 - 2 yıllık potansiyel gelirine kadar yolu var