Geçmişte kaybettiklerine bakma. Direk perde çek. O şekilde 10 sene daha devam edip 100x daha kaybettiriyor tecrübeyle sabit

nerde birakirsan parayı geç vücut sinir stres manasında mükemmele dönüyorsun bu zamana kadar yaşamadım mi diyorsun biran önce kurtul
Kaybettiklerinize bakıyor ve bunu kurtarmam gerekiyor, parça parça belki kurtarırım, ufak ufak yatırır zarar etmeden toplamaya çalışırım diyorsunuz. Belki 3-5 size geri veriyor sonrasında 10-15 olarak tekrar geri alıyor. Tamamen bir bataklık, kaybın, sinirin, gerginliğin haddi hesabı yok, zamanın nasıl geçtiğine ise akıl sır erdiremiyorsunuz. Bir bakmışsınız akşamı sabah, sabahı akşam etmişsiniz. "Hadi şimdi, hadi şimdi" diye diye tüm sinir sisteminiz alt üst olmuş bir yerden sonra sinir sistemi çökmüş şekilde sadece ekrana bakarken kendinizi buluyorsunuz. Aslında oraya attığınız 10.000₺'de olsa 100.000₺'de olsa 100₺'de olsa o para ile dışarıda yapacak bir çok şey olduğunu,
"keşke bunu yapsaydım da parayı böyle harcasaydım bunu bunlara vereceğime" diyorsunuz ama o para gitmiş oluyor.
Size tavsiyem, o paralar ile gerçek hayatta yapabileceğiniz şeylere bakın ve o parayı onlara yedirmek yerine gidin o yapılabilecek olanları yapın, gereksiz bile olsa o parayı kendiniz için harcayın. O heriflerin çerez parası haline getirmeyin. Bir işteki ortağımız sayesinde yakın zamanda bizim de tecrübe ile sabit.
Geçmiş olsun geleceğinizi karartmayın, parayı kendiniz için çarçur edin daha çok keyif aldığınızı bir yerden sonra göreceksiniz...