Merhaba öncelikle kategori yanlış ise affola. Az önce bir konuda
@Saitama; 'nın banlandığını gördüm. Şahsen tanımam hatta özelden mesajlaştığımızı bile sanmıyorum, forumda geçmişte yazmışsam bile hatırlamıyorum. Lakin konularını severek denk gelince takip ediyorum. Özellikle yapay zeka kategorilerinde bence son derece faydalı ve ücretsiz paylaşımlarbyapıyor. Takdir ediyorum.
İtirazım olan konuya gelince Forum paylaşım ve ticaret platformu. Olayı netleştirmek açısından tekrar yazıyorum. Burası sadece bir ticaret forumu değil aynı zamanda paylaşım forumuda. Gayet güzel lakin sırf birileri evine ekmek götürecek diye ücretsiz paylaşımların yapılmasının yasak olması bana absürt geliyor. İlgili ilgisiz konuların altına "size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız Whatsapp.." mesajları ile sinekten bile yağ çıkarıp satma girişiminde bulunmak serbest iken ücretsiz paylaşım yapılmasının yasak olması, ek olarak taban fiyat olayı bana saçma geliyor. İşini doğru düzgün yapan zaten kazanıyor, dandik yapan zaten taban fiyatta bile mağdur ediyor... Bu konuda böyle düşünen tek kişi olmadığımı düşünüyor ve yönetimin bu konuyu tekrar değerlendirmesini rica ediyorum.
Herkese bereketli kazançlar dilerim.