ne anlatıyosun kanka sen aynı uygulamayı bende kullanıyorum uygulamayı 1 kere açıyorsun bilgisayarı açtığında, kapatıp açtığın zaman bilgisayarı tekrar açman gerekiyor, bilip bilmeden bide afra tafra yapmaya çalışıyorsun kanka
Gündüz araşalım, görüntülü bilgisayarı 10'dan fazla kapatıp açayım. Bir kere çalışmazsa 10 bin tl gönderirim hesabınıza, her seferinde çalışırsa tekrar bu konu altına gelip "bilip bilmeden konuşmamam lazım eşeklik yaptım" yazarsın. Kabulse Pm at, kabul etmeden önce githubdan goodbyepdpib dosyalarını ve dökümanlarını iyice incele sonra bilmiyordum falan muhabbeti yapma, ne acınası bir varlıksın gerçekten anlam veremiyorum, konu sahibi değilsin her yanıta cevap veriyorsun, benim dışımda biri daha yazdı goodbyedpi diye biz 2 kişi aptalız ama sen akıllısın.
Goodbyedpi içerisinde 2 dosya var, biri her açtığında işe yarar diğeri ise servis dosyasıdır, 1 kere açman yeterli bir daha asla gerekmez. Hayır bilmiyor olabilirsin fakat 2 kişi yazıyor inadına inadına araştırmadan cevap yazıyorsun. Pm at numaranı bugün, kolay 10 bin tl kazanırsın herbokolog dostum.