bicerdover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam teklifleri aktif etmeseniz bile bazen oyle gösteriyor teklif geldiginde size iletmek üzere. bende en azından boyle olmustu
servisalma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye de çok tutulacak bir x domaini satın almıştım go daddy den sonra bir şeyler oldu domain elimden alındı ödemem iadeye çekildi aynı arkadaşın yaşadığı gibi bir baktım aldığım domain go daddy tarafından +5bin dolardan satışa konulmuştu şok oldum o günden beri de go daddy kullanmıyorum
DiscordTedarik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sanal alemde hepsi mümkün çalışanlar arasında bile olabilir yani neler neler dönüyor haklı olabilirsin tabi
mebularts adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2023'te GoDaddy ödeme ekranındayken çıktığım sepetimdeki bir domaini 1 saat içinde kaydedip bana geri satmaya çalışmıştı forumda konusu halen vardır. Değeri yüksek olan domainlerde bu gibi sorunlar yaşanıyor maalesef firma tarafından olduğunu kanıtlayamam fakat değilse bile ortada bir açık var ve ne zamandır bir çözüm getiremiyorlar
DiscordTedarik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam GoDaddy gibi bir firma kesinlikle bu tarz bir şey yapmaz siz teklifleri aktif etmediğiniz sürece.
Arkadaşlar domaini GoDaddyle alakası yok Spaceshipten aldım şuan aktif olarak çalışıyor tema kurdum 2 aydır aktif trafik bile alıyor sadece Platformalarda satışta ve ben teklif falan vermesi için izinde vermedim 3 domain sitesi farklı fiyatlar sunuyor şuan