MaXeM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Acizliğin nereden belli biliyor musun söyledikleri inkar ederek bunu nasıl bir ağır hesap olduğunu ve bu ağır hesabın altından kalkamayacağının farkında bile değilsin sen bu düşünce ile devam et alerji tavırların ile devam et ekolu bir şekilde yaşamaya devam et Allah'ı tanımayarak yaşamaya devam et eninde sonunda öleceksin işte öldüğün zaman savunduğun tagıtların sana hiçbir şekilde yardım edemeyecek hayat kısa Ömür kısa sonsuza kadar yaşamayacağız inancı olan biri olsaydın eğer bana bu şekilde yaklaşmazdın zaten inancın olmadığı için asıl ben sana ne söylesem boş Ne anlatsam boş 124.000 peygamber anlatamamış ben mi anlatacağım sana evet benim bir kudretim yok benim bir vasfım da yok yaratılanlar için de aciz bir kulum sadece ama emin ol sen benden daha acizsin ve aciz olarak ölüp ahirette de aciz olarak kalacaksın yarının garantisini verebiliyorsan hadi buyur ver garantisini bana ama şu da bir gerçek ki sen şimdi ölüme de inanmıyorsundur o kadar cahilsin ki inşallah laiklik ile ölürsün
Yani şimdi sen müslümansın ve inancı hakkında hiçbir şey bilmediğin ve ağzından açık şekilde müslüman değilim lafını duymadığın birisinin inançlı olmadığını mı söylüyorsun ? Peki bu inancımıza ne kadar uygun