Merhabalar haftalık deneme almak gibi bir hata yaptım. Tecrübelerimi paylaşıyorum. Üstüne basa basa sadece api key kullanmak istediğimi kullanıp kullanamayacağımı sorarak satın alma işlemi gerçekleştirdim.

Ödemesini yaparak satın aldım. Ödemeyi yaptıktan sonra api key kullanamadığımı whiteliste girip white listten kazanırsam ve ya *********** olmadığım anlaşılırsa api keyi kullanabileceğimi söylediler. Mantık olarak bu kycnin sitenin üye kısmında olması gerekiyor ödemesi yapıldıktan sonra degil. Yani hırsıza sormuşlar neden çaldın diye neyi demiş kimden çaldın demişler neyi demiş.
Arkadaşların yaptıgı iş legal olmamasına rağmen şimdi fotoğrafta ileteceğim ödemesini yaptıgım apiyi kullanmak için çekilişe katılıp kyc adımını tamamlamam isteniyor. Tamamlayınca da kabul edilmiyor.

Anladığım kadarıyla konu sahibi arkadaşın sistemle alakası yok sadece bayi olarak satış yapıyor. ne diyim bilemedim verdigimiz para degil 200 tl ama zaman kaybı. Kendi verdikleri api lisanslı orijinalmiş gibi alınan paranın hizmetini de vermiyorlar. Bu şekilde olduktan sonra test apisi aldım sistemi kullanamadım bari biraz kod yazayım diye. aldığım test abisini beğendim. fakat geri kalan sistem ve sebepler dolandırıcılıktan başka birşey değil. böyle bir sistem yapıyorsan kyc ni üyelik alanına koyacaksın ben o kycden geçersem ödeme yapacagım sistemi kullanacağım. Ödeme yaptıktan sonra özensiz başvuru diyerek birde reddedildim. bu sorulara nasıl cevap vereyim projemin dosyalarınıda yükleyeyim beraber geliştiririz o zaman Bu forumda 100 binlerce lira dolandırıldım hiç biri için şikayet konusu veya mesaj bile yazmadım. Ama insanı salak yerine koyunca millet böyle bir yorum yazma gereğinde bulundum. Herkesin kendi fikri deneyip görebilirsiniz.