Merhabalar.
1X.08.2025 Tarihinde Özel Bir Hastanede Mide Ameliyatı Olan Birisi İçin Yazıyorum.

Drensiz bir ameliyat bitti ve 3 gün sonra Eve döndük.
Antalya’da Alanında Bilinen Bir Hastanede Alanında İyi Bir Doktor Seçtiğimizi Düşünerek 114.000₺ Ödemeyi Havale Yaptık.

21 Gün Boyunca Şikayetler Geçmeyince arada sürekli gidiyoruz ve sorunu bulamadılar
En son dalakta iltihaplanma mevcut diyerek Dren takıldı. Ve 15 gün boyunca çıkmayacağı söylendi
Bizden ek ödeme olarak 25.000₺ daha ücret istediler ve verdik

Gerekli süre geçtiğinde ise çıkarma işlemi yapıldı dreni ve iyi hissedeceğini söylediler ( dren takılıyken yürüyemiyordu acıdan )
Ama dren çıkarıldıktan sonra şikaylenmeler daha fazla artarak ateşlenmeler 40’a çıkmaya başladı kusmalar ardı arkasını kesmedi.

bu olayı geçeceğini söyleyen doktora tekrar gittiğimizde ( Ameliyattan ortalama 65 70 gün kadar geçmiş ) midede kaçak olduğunu ve aparatın takılması için extra 30.000 ödeme yapacağımızı belirtmiştir.

Kaçak ilk başlarda hiç bir şekilde çıkmazken dren takılması sonrası doktor müdahalesi ile kaçak ortaya çıktığını düşünüyoruz

bu ücretlendirmeler ameliyatın devamıdır ilkesine girmez mi ?
yanlış müdahale yada hatalı işlem için ne yapabilirim ?

Önceliğimiz kesinlikle İyileşmek Olacak Lakin Bu Durumda Olabildiğince Maddi Olarak Bizi Sağmaya Çalıştıklarını Görüyorum.
Yasal Haklarımız Nedir ?
kendimizi hangi maddelerle koruyabiliriz ?
bilgisi olan var mı acaba ?

Yapay zeka madde 32 diyor ama maalesef o şekilde bir madde yok bilgisi olan yada başına inşallah gelmemiştir kimsenin ama gelen varsa bilgilendirebilir mi ?

kişinin psikolojik olarak çökmesine
Yaşam isteğinin gitmesine kadar psikolojik etki yaratmasından dolayı bu konuyu açıyorum