fixeL;[URL="tel:1090006733" adlı üyeden alıntı:
1090006733[/URL]]örnek mi? arkadaş sen ne yazdığını görmüyon mu?
AKP'nin PKK ile masaya oturmasına, DAĞA ÇIKMIŞ AMA EYLEM YAPMAMIŞ KİŞİLERİN TSK'ya çağrılacağını bilmene rağmen. Sanki dağa çıkmak eylem değilmiş gibi ...
Çözüm süreci adı altında PKK ile masaya oturmak, Atatürkün devlet anlayışına tamamen ihanet sayılır.
Devletin silahlı gücüne karşı dağa çıkan biri eylem yapmadıysa masum değildir. Çünkü silaha sarılmak zaten başlı başına bir eylemdir.
AKP ile PKK'nın antlaşmasına karşı çıkan kişilere "şehit gelmiyor diye üzülenler var." diyebilecek kadar empati yoksunu olan birisin. Bu cümlen şehidin anlamını hem de milletin acısını hiçe saymaktır.
Cumhuriyet kadrosu; hiç bir dış gücün yada iç tehdidin önünde diz çökmedi, Bunu Sakaryada, Büyük Taarruzda, Hatay meselesinde açıkça gördük.
Atatürk hiç bir zaman teslimiyetçi bir barış da istemedi..
Her şeyi geçtim, Atatürk ve Çakmak Paşa'nın adını ağzına almışsın. Birde Atatürk'ü anladım vs. demişsin. üstüne birde Özal bir kahramandır dedin ya orada işte senin notunu verdim. Bu ülkede her cinsten adam görmeye alıştık da Atatürk'ü anladığını iddia eden ve Özal'a kahraman diyen birini de ilk defa görüyoruz. Bu şoku da r10 ahaline yaşattın ya helal olsun.
Atatürk'ü anlayan bir adamın bir kere baştan Turgut Özal'ı savunmaması lazım ..
Özal sanki ABD'ye Irak işgalinin zeminini hazırlamamış gibi, koalisyon güçlerine incirlik üssünü açmamış gibi, birleşmiş milletler ambargosuna katılmamış gibi konuşmuşsun. Özal'a kalsa Kuzey Irak'a asker gönderirdi .. o dönemki TSK ve Meclis karşı çıktı ... Ülkeye soktuğu milyonlarca insanları saymıyorum bile ... çünkü aynısı bu dönemde yapıldı.
Eğer sen gerçekten Atatürk'ü anlayabiliyor olsaydın;
Yurtta sulh, cihanda sulh prensibinin ne demek olduğunu iyi bilirdin.
Diğer mesajlarına nazaran dikkatimi çeken bu iki konu oldu çünkü hem Fevzi Paşa'nın adını hem de Atatürk'ün adını ağzına alıp anladığını iddia etmişsin. Komik olmuş.
Ben size benim mesajlarımdan örnek gösterin dedim
Siz ise benim ne düşünmem gerektiğine karar vermeye cüret etmiş, bir sürü de iftira atmışsınız.
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim