Ben karşılaşmadım köydebile rahat çekiyor.
Artık eskisi gibi değil operatörler özellikle büyük şehirlerde. Bir dönem vodafone'dan nefret ediyordum bahsettiğiniz fiyat politikaları nedeniyle vodafona geçtim beğenmezsem 3 ay ceza ödemeden cayma hakkı vardı. Beklentimin üzerinde memnun kaldım. 3 operatörü de dönüşümlü internet için kullanıyorum en verimlisi kesiinlikle vodafone. Diğerlerinin paketleri hemen biterken vodafonun internet tüketimi çok düşük, çeşitli kampanya ve hediyeleri var. 3 aydır fatura ödemiyorum vodafone pay cüzdan kodları veriyor çarktan ya da topladığınız puanlarla faturayı bedavaya getiriyorsunuz. Ben 20gb red tarifesine 3 ay önce 185 liraya geçmiştim şuan çok memnunum.
3 ay geçerli 55GB hediye içinde konumu inceleyebilirsiniz.
https://www.r10.net/sicak-firsatlar/...gb-hediye.html
Memnunum hocam, bir sorun yaşamadım yıllardır. Sadece turkcell'den bir şikayetim var o da internetin daha çabuk bitiyor olması

Aynı 20 GB paket turkcell'de daha çabuk bitiyor, anlamadım gitti.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim
Taahhüt bitişime 45 gün kaldı fakat ben yarın taşımayı planlıyorum vodafone bu tarz durumlarda cayma bedelini karşılamıyor değil mi? Hoş karşılamasa da artık turkcellde kalasım yok taşımaya taşımaya koparacaklarını kopardılar zaten