Uzun yıllardır Turkcell kullanıyorum, fakat artık fiyatları abartmaya başladılar. Her sene taahhüt yenileneceği vakit mevcut paketimi bana vermiyorlar; daha düşük paketleri daha yüksek fiyata öneriyorlar. Bu nedenle Turkcell’den çıkmak istiyorum.
Vodafone ve Türk Telekom’a bakıyorum; tercihim Vodafone olacak gibi görünüyor. Bu zamana kadar Türk Telekom’u kullanmadım fakat ev internetinde destek ve hizmetlerini hiç sevmiyorum.
Türk Telekom ve Vodafone her ikisi de yaklaşık aynı fiyatlarda hizmet veriyor. Alacağım paket yaklaşık 60 GB internete sahip olacak. Bu konuda sizin öneriniz nedir? Çekim gücü nasıl, internet hızları nasıl, “internet miktarı” gerçekte yazıldığı gibi mi geliyor yoksa fazladan mı harcanıyor? Biraz bilgi verebilir misiniz?
Yurt dışına gittiğimde 10 GB internet bana bir hafta yeterken Turkcell’de yetmiyor. Bunun sebebini anlamıyorum — bilinçli şekilde fazla veri mi harcıyorlar yoksa öyle mi görünüyor?