Beyaz bir sayfa açayım diyorsunuz yani.
Aslında bu adli sicil kaydını arşive kaldırtmak gibi bir şeye denk geliyor. Ama forumdaki diğer kullanıcıların duygularını da anlayın, sizin bu profilinizle işlem yapıp yapmamaya karar vermek istiyorlar. bir çok kullanıcı mesela böyle 5 6 tane üstüste *********** diye başlık açılıp negatif trade olan kullanıcı ile iş yapmak istemiyorlar. siz bu hesabı kapattıracaksınız ve olaylar yaşanmamış olsun istiyorsunuz. sonra beyaz bir sayfa ile böyle bir negatif trade olmadan gelip sıfırdan bir başlangıç yapacaksınız, ama aynı kişisiniz ve forumdaki diğer kişiler bunu bilmiyor olacak. zor bir durum sizin gibi bir perspektife sahip olmak.
empati yapamıyorum ne yazık ki...
Mağduriyet yaşayan arkadaşların tüm eksiklerini tamamladım. Kaldı ki profilimdeki tradeler 2024'ten kalma tek taraflı olduğunden ötürü hesabım açık. 2025 tarihli tradeler ise zaten çözüldü. Kendi aramızda halletik zaten aktif olarak şuan üzerimde şikayet yok. Hepsinin dekont, yazı gibi delilleri de mevcuttur. Bu hesabımı daha fazla ticaret yapmak istemediğimden ötürü kapatılması talebinde bulunuyorum.