Yeniceri;[URL="tel:1090004228" adlı üyeden alıntı:
1090004228[/URL]]Siz R10'da eskisiniz de ne oluyor? Bizi Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı olarak görüyor ve bunu burada dile getirebiliyorsunuz. Eski olduğunuz için, bizim Atatürk ve Cumhuriyet hassasiyetimizi biliyorsunuz mutlaka. O zaman yazdıklarınız kasıtlı olarak yazılmış demektir ve buna tahammülümüz yok! İftira atan ve karşısındakine hain gözüyle bakanı burada istemiyoruz.

Şahsi fikrim, ben de pkk ile anlaşılmasını istemiyorum. Bu benim şahsi, bireysel fikrim. Ancak bu konu mecliste konuşuluyorsa, burada da insanların fikirlerini söyleme hakkı vardır. Buna karışamayız. Önemli olan, hakaret etmeden, küfür etmeden, aşağılamadan fikirleri tartışabilmek. Ben "Teröristle pazarlık değil mücadele olur" derim, bir başkası "Hayır, bence konuşulmasında sakınca yok, yeter ki kan dökülmesin" diyebilir. Şu anki durumda bunu yapmak zorundayız.

O kadar ülkenin birleşerek aç kurt gibi saldırdığı bir dönem düşünün. İçeride ve dışarıda bu kadar çok hain varken, ülkenin Atatürk etrafında tek yürek olup, bu hainleri defettiğini düşünün. Savaş bittikten sonra atılan adımları, yapılan inkilapları düşünün. Açılan fabrikalar, okullar, köy enstitüleri vs. Ancak maalesef Atatürk'ten sonra çok fazla üzerine koyamadık. Keşke onun izinden hiç ayrılmasaydık.

Siz Fetret dönemi derseniz, bu elbette yanlış anlaşılır. Eğer gerçekten Atatürk'ü ve Cumhuriyet'i seviyorsanız, bence yazdıklarınızı bu minvalde aktarmalısınız. Çünkü yanlış anlaşılamaya çok müsait yazdıklarınız.
İşte R10’u bu yüzden seviyorum! Yönetimi geçerken adaletli ve kendisini yetiştirmiş insanlardan oluşuyor. Hakikaten çok güzel bir şekilde özetlediniz forumun duruşunu. Teşekkürler hocam 🙏

Benim yazdıklarıma eleştirilerinizde de haklısınız. Eğer bir konudan bahsediyorsam net ifadeler kullanmak durumundayım.

Bu yüzden son kez net görüşümü ifade edeyim;

Bana göre Anadolu Türk tarihinde en önemli hükümdarlar Ertuğrul Gazi, I. Mehmed (çelebi Mehmed), Fatih Sultan Mehmed, Yavuz Sultan Selim ve son olarak yaşayan devletimizin Kurucu Babası Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür.

Onlar bize Anadolu’yu bir sığınak, bir vatan, bir cennet yaptılar…

İnşallah ebediyete kadar hayırla yad edeceğiz 🤲🇹🇷