CengizYurek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sen R10'da yenisin galiba.
Benle sen banlanırız ama Cumhuriyet, Atatürk, Devlet Millet düşmanları banlanmaz.
Bu son mesajım bile olabilir.
Siz R10'da eskisiniz de ne oluyor? Bizi Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı olarak görüyor ve bunu burada dile getirebiliyorsunuz. Eski olduğunuz için, bizim Atatürk ve Cumhuriyet hassasiyetimizi biliyorsunuz mutlaka. O zaman yazdıklarınız kasıtlı olarak yazılmış demektir ve buna tahammülümüz yok! İftira atan ve karşısındakine hain gözüyle bakanı burada istemiyoruz.

Şahsi fikrim, ben de pkk ile anlaşılmasını istemiyorum. Bu benim şahsi, bireysel fikrim. Ancak bu konu mecliste konuşuluyorsa, burada da insanların fikirlerini söyleme hakkı vardır. Buna karışamayız. Önemli olan, hakaret etmeden, küfür etmeden, aşağılamadan fikirleri tartışabilmek. Ben "Teröristle pazarlık değil mücadele olur" derim, bir başkası "Hayır, bence konuşulmasında sakınca yok, yeter ki kan dökülmesin" diyebilir. Şu anki durumda bunu yapmak zorundayız.

raSearch adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yorumlarımın tamamını incelerseniz benim bir Cumhuriyet ve devlet düşmanı asla olmadığımı görebilirsiniz. Bir tek yorum üzerinden beni değerlendirmeyin lütfen. Ben 100 yıl derken Türkiye Cumhuriyetinden değil, bir nevi II. Meşrutiyet sonrasından bahsediyorum. Mesela bir bölücünün yaptığı gibi devleti zayıflatacak şeyleri savunmuyorum. Ayrıca Saltanat Mücadelesi ile Cumhuriyetin kuruluşu tabii ki aynı şey değildir. Ben Fetret derken kaybettiğimiz güçten bahsediyorum ve bunun sorumlusu da Ankara hükümeti değil, İstanbul hükümetidir. Bunları söylüyor olmama rağmen bana Cumhuriyet düşmanı diyenleri de Allaha havale ettim. Onların yaptığı gibi hakaret etmem, iftira atmam..

Herkese saygılar, iyi forumlar dilerim.
O kadar ülkenin birleşerek aç kurt gibi saldırdığı bir dönem düşünün. İçeride ve dışarıda bu kadar çok hain varken, ülkenin Atatürk etrafında tek yürek olup, bu hainleri defettiğini düşünün. Savaş bittikten sonra atılan adımları, yapılan inkilapları düşünün. Açılan fabrikalar, okullar, köy enstitüleri vs. Ancak maalesef Atatürk'ten sonra çok fazla üzerine koyamadık. Keşke onun izinden hiç ayrılmasaydık.

Siz Fetret dönemi derseniz, bu elbette yanlış anlaşılır. Eğer gerçekten Atatürk'ü ve Cumhuriyet'i seviyorsanız, bence yazdıklarınızı bu minvalde aktarmalısınız. Çünkü yanlış anlaşılamaya çok müsait yazdıklarınız.